Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 22/12 ξεκινά η διάθεση Mid Season Tickets, για τη Stoiximan Basket League!

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και περιλαμβάνουν:

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες του Β’ Γύρου,

*Όλους τους εντός έδρας  αγώνες του έξτρα γύρου, τον οποίο καθιέρωσε φέτος ο ΕΣΑΚΕ (θέσεις 1-6 ή 7-12),

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες των play-offs.

Αφουγκραζόμενοι τη «δίψα» του κόσμου για να στηρίξει μέχρι τέλους την προσπάθεια του Γιάννη Καστρίτη και των παικτών του, για την υψηλότερη δυνατή θέση στην άκρως ανταγωνιστική Stoiximan Basket League, δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους φίλους του ΑΡΗ Midea δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από το ξεκίνημα της σεζόν, να το κάνουν τώρα και να μη χάσουν λεπτό από τη δράση έως το τέλος της διαδρομής!

Με προνομιακές τιμές, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ Midea, αρχής γενομένης από αυτόν με τον Απόλλωνα Πατρών (6 ή 7 Ιανουαρίου).

Δείξε κι εσύ την… αγάπη διαρκείας σου στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη. Για να μη μείνει… καρεκλάκι άδειο! Στόχος, το γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα και η ώθηση για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ 

 

ΤΙΜΕΣ BASKET LEAGUE  SEASON 2023-2024 ΜΙΝΙ

         

ΘΥΡΑ 1-4-7-10

 

80 €

   

ΘΥΡΑ 2Β-3Β

 

80 €

 

ΘΥΡΑ 8Β-9Β

 

80 €

     

ΘΥΡΑ 2Α-3Α

 

130 €

         

ΘΥΡΑ 8Α-9-Α

 

110 €

         

GOLD 

 

350 €

         

PLATINUM

 

1.000 €

         

COURT SIDE 

 

1.000 €

         

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10;00 έως τις 18:00 και τα Σαββατοκύριακα αναλόγως με τους αγώνες.

Για όλο το 24ωρο από την πλατφόρμα της More, στην εξής διεύθυνση: https://www.more.com/sports/kae-aris-eisitiria-diarkeias-ellada-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Στα Mid Season εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν οι εκπτώσεις που ίσχυσαν στο ξεκίνημα της σεζόν, όπως και τα παιδικά εισιτήρια.

Τα Mid Season Court Side διατίθενται μόνο μέσω της μπουτίκ της ΚΑΕ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Ενημερώνουμε ότι για την αγορά του Mid Season Ticket της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, είναι απαραίτητη η κατοχή Κάρτας Φιλάθλου.

Σημειώνεται ότι αν οι φίλοι του ΑΡΗ έχουν βγάλει ήδη Κάρτα Φιλάθλου είτε για αγώνα της ΚΑΕ είτε για αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δε χρειάζεται να το ξανακάνουν.

Η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου θα γίνεται είτε από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (μόνο με μετρητά), είτε από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου), είτε από τη More, στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/