Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (18/11, 20:15, ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ mateco για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα (17/11) με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πήρε μέρος στο πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς θα είναι απών, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο στους παίκτες με τη βοήθεια του βίντεο.

Καραποστόλου: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

staff karapostolou

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το αυριανό, με πολλές απαιτήσεις τόσο για τα ενέργειακα μας αποθέματα αλλά και για την πνευματική μας συγκέντρωση. Σίγουρα η ομάδα του ΠΑΟΚ με τις δυο τελευταίες προσθήκες έχει δυναμώσει αρκετά, τόσο μέσα στν ρακέτα, όσο και στην περιφέρεια κι αυτό την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη για εμάς.

Πιστεύω ότι έχουμε κάνει την προετοιμασία μας γι’ αυτόν τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να αποφύγουμε το άσχημο ξεκίνημα, κάτι που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βάλουμε την αμυντική μας λειτουργία σε ισχύ από την αρχή. Θέλουμε να πιέσουμε, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, και η άμυνά μας να μας οδηγήσει και στην επίθεσή μας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και θα κάνει ότι περνά απ’ το χάρι της για να έρθει η νίκη».