Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ Midea για τα επόμενα δύο χρόνια και δεν κρύβει την ανυπομονησία του για όσα έρχονται.

Ο αρχηγός της ομάδας, μιλώντας στο arisbc.gr, αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα και δίνει το σύνθημα για την «επόμενη μέρα«.  

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ Midea.

Παραμένω σε ένα περιβάλλον οικείο και αγαπημένο. Δέθηκα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, έχω μία εξαιρετική συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη και εκτίμησα την ευκαιρία που μου δόθηκε για να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω να πω ένα «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ανανεωθεί η συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδειξε πόσο πολύ θέλει να παραμείνω στην ομάδα.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά, την οποία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

(Νέο) Ραντεβού στο «Nick Galis Hall!».

tolio crete900