Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ mateco:

«Για εμάς ήταν δυστυχώς το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που κληθήκαμε να διαχειριστούμε την ίδια συνθήκη. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, βρεθήκαμε να χάνουμε με 20 πόντους στο ημίχρονο και για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα πάλεψε αλλά δυστυχώς στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει πάση θυσία και άμεσα να το διορθώσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να διαβάσει την  άμυνα μας. Δεν είχαμε σωστά χέρια πάνω στην μπάλα, δεν ασκούσαμε την πίεση που έπρεπε να ασκήσουμε. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έκαναν πραγματικά υπερπροσπάθεια, ανταποκρίθηκαν πλήρως σε όσες προσαρμογές έπρεπε να κάνουμε αλλά δυστυχώς και πάλι αυτό δεν έφτανε. Φτάσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο τελείωμα του αγώνα όπου μία δύο κατοχές στην άμυνα και την επίθεση μας οι περισσότερες ήταν επιτυχημένες για τον ΠΑΟΚ όχι για εμάς και έτσι κρίθηκε ο τελικός νικητής. Δεν έχουμε κάποια άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα για εμάς, πρέπει να φρεσκαριστούμε και την Τετάρτη να είμαστε πανέτοιμοι για έναν πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο μας απέναντι στην Ούλμ»

Για τις διψήφιες διαφορές που έχει να διαχειριστεί ο ΑΡΗΣ Midea και πως αυτό μπορεί να αλλάξει:

«Το ψάχνουμε και εμείς, στις περισσότερες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα πνευματικό, ο τρόπος δηλαδή που ξεκινάμε και προσεγγίζουμε τα ματς. Έχει να κάνει ίσως με την κόπωση, όμως μία ομάδα που είναι κουρασμένη είναι κουρασμένη και στην αρχή του παιχνιδιού και δύσκολα ειδικά εκτός έδρας καταφέρνει να επανέλθει. Προφανώς υπάρχει φθορά και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προπόνηση αλλά περισσότερο είναι στο μυαλό από ότι αποδεικνύεται ή για αν το πω διαφορετικά έχοντας την σωστή προσέγγιση πνευματικά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Τα παιδιά μας είναι πού δυνατά, με πολύ χαρακτήρα, τα εμπιστευόμαστε 100% . Πρέπει να διορθώσουμε την συγκεκριμένη λεπτομέρεια και θα το κάνουμε. Είναι μία διαδικασία στην οποία είμαστε καινούριοι  μαθαίνουμε κάθε μέρα, σίγουρα είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι»

Για τον τραυματισμό του Σανόγκο και την επιστροφή του Μπλούμπεργκς:

«Για τον Σανόγκο δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε κάτι , θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και από εκεί και έπειτα να δούμε τι θα δείξουν τα αποτελέσματα. Από την άλλη ο Μπλούμπεργκς δεν μπει ακόμη να κάνει προπόνηση με την ομάδα, θεωρούμε ότι από την Δευτέρα θα ξεκινήσει να κάνει κάποια κομμάτια. Για κάποιον αθλητή που έχει μένει για τόσο καιρό εκτός ομάδας καταλαβαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο με μία προπόνηση να μπει και να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Ξεκινάει σιγά σιγά να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ομάδας και όπως κάνουμε κάθε φορά με όλους τραυματίες μας, όταν είναι σε θέση που πρέπει και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα θα ενταχθεί και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».