Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 11/07, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η… αγάπη διαρκείας ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον κόσμο του, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά εντείνεται! Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, το «Nick Galis Hall» έγινε και πάλι μετά από χρόνια σημείο αναφοράς, αφού τα sold-out και ο παλμός του, ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για την Basket League. Η συνέχεια, αναμένεται πιο… καυτή.

Φέτος, η ομάδα μας επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, συμμετέχοντας στο ιδιαίτερα ποιοτικό και υψηλών απαιτήσεων BKT EuroCup. Ήρθε, λοιπόν, και πάλι η ώρα για να ξαναζήσει η Γηραιά Ήπειρος, σε μίνιμουμ εννιά (εννιά) εντός έδρας αγώνες, την ατμόσφαιρα μιας εκ των πιο μπασκετικών εδρών της. Όλα αυτά, φυσικά, σε συνδυασμό με την Basket League, όπου η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα προσπαθήσει να κάνει το άλμα προς τις υψηλές θέσεις, κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια έχασε στις λεπτομέρειες…

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-24 αφορούν σε κάθε βαλάντιο, αλλά και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο, αφού αναγνωρίζουμε τη στήριξη του κόσμου και πρώτο μέλημα παραμένει το γεμάτο «Nick Galis Hall». Οι φίλοι Του ΑΡΗ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα «πακέτο» που θα περιλαμβάνει την Basket League και το BKT EuroCup, αλλά και ξεχωριστά διαρκείας για τις δύο διοργανώσεις.

Πέρα από τη στήριξη στην κερκίδα, τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν ένα σημαντικό έσοδο για την ΚΑΕ, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία της οικονομικής εξυγίανσής της, από τα χρέη του παρελθόντος. Μία προσπάθεια η οποία όταν ολοκληρωθεί, είναι πασιφανές ότι μπορεί να «εκτοξεύσει» τον, χωρίς οικονομικά βάρη πλέον, ΑΡΗ.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να αγοράσει μαζικά τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-24 και να συνεχίσει να δίνει στο «Nick Galis Hall» την άγρια ομορφιά που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Όλοι στο γήπεδο για μία συναρπαστική σεζόν!

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

BASKET LEAGUE

ΘΥΡΕΣ BASKET LEAGUE 2023-2024
ΘΥΡΕΣ 1-4-7-10 160 €
ΘΥΡΑ 2Β-3Β 160 €
ΘΥΡΑ 8Β-9Β 160 €
ΘΥΡΑ 2Α-3Α 250 €
ΘΥΡΑ 8Α-9Α 220 €
GOLD 700,00 €
PLATINUM 2000€
COURT SIDE 2000€
ΘΥΡΑ 5-6 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Στα εισιτήρια διαρκείας της Basket League περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου και των play-offs του πρωταθλήματος.

BKT EUROCUP

ΘΥΡΕΣ ΒΚΤ EuroCup 2023-2024
ΘΥΡΕΣ 1-4-7-10 150 €
ΘΥΡΑ 2Β-3Β 150 €
ΘΥΡΑ 8Β-9Β 150 €
ΘΥΡΑ 2Α-3Α 200 €
ΘΥΡΑ 8Α-9Α 170 €
GOLD 350 €
PLATINUM 1.500 €
COURT SIDE 1.500 €
ΘΥΡΑ 5-6 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

 

Στα εισιτήρια διαρκείας του BKT EuroCup περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου και των επόμενων γύρων της διοργάνωσης.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Basket League + ΒΚΤ EuroCup)

ΘΥΡΕΣ ΕΝΙΑΙΟ Εισιτήριο Διαρκείας 2023-2024
ΘΥΡΕΣ 1-4-7-10 240 €
ΘΥΡΑ 2Β-3Β 240 €
ΘΥΡΑ 8Β-9Β 240 €
ΘΥΡΑ 2Α-3Α 360 €
ΘΥΡΑ 8Α-9Α 310 €
GOLD 850 €
PLATINUM 3.000 €
COURT SIDE 3.000 €
ΘΥΡΑ 5-6 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

 

Στο ενιαίο πακέτο διαρκείας περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου και των play-offs της Basket League και όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου και των play-offs του BKT EuroCup.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διατίθενται:

*Μέσω της μπουτίκ της ΚΑΕ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 έως 19:00.

*Από την πλατφόρμα της VIVA (viva.gr), ξεχωριστά για κάθε είδος διαρκείας, στα παρακάτω link:

Ενιαίο εισιτήριο διαρκείας:  https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eniaio-eisitirio-diarkeias-2023-2024/

Basket League: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-diarkeias-ellada-2023-2024/

BKT EuroCup: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-7days-eurocup-eisitiria-diarkeias-2023-2024/

Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω ανακατασκευής και αύξησης των θέσεων Court Side, οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες κατόπιν νέας ανακοίνωσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Επίσης, η πώληση εισιτηρίων Court Side και Platinum είναι δυνατή μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη VIVA.

ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του κόσμου και τις επιταγές της δύσκολης εποχής που ζούμε, από φέτος αυξάνει τις δόσεις για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Συγκεκριμένα:

Έως τρεις δόσεις για όλες τις θύρες, με την αγορά εισιτηρίου από την μπουτίκ και τη VIVA.

Έως τέσσερις δόσεις για τα εισιτήρια Gold – Platinum – Court Side ΜΟΝΟ από την μπουτίκ.

!! Όσοι έχουν πιστωτική ή χρωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορούν, μετά την πληρωμή του εισιτηρίου, να μετατρέψουν το ποσό σε άτοκες δόσεις (μέχρι 12) μέσω Winbank.

!! Σημειώνεται ότι δικαίωμα για να βάλουν τα εισιτήρια διαρκείας σε δόσεις, θα έχουν οι φίλαθλοι που θα τα αγοράσουν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο (έως τις 31/08).

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Παιδιά Από 6-13 ετών 40%(ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Φίλαθλοι εκτός Νομού Θεσσαλονίκης 25%
Για γονείς παιδιών των Ακαδημιών ΑΡΗ 10%
Για γονείς Ακαδημιών Μπάσκετ ΑΡΗ 20%
DADDY COOL Γονέας κανονικό, κάθε 2ο  παιδί 6-13 ετών 50%, μόνο στη Θύρα 1
ΑΜΕΑ (Αναπηρία άνω του 67%) 25%
Φοιτητές – Άνεργοι 20%

 

Για κάθε έκπτωση που δικαιούται ο φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίσει το σχετικό έγγραφο (εκκαθαριστικό σημείωμα για τους εκτός νομού Θεσσαλονίκης, αποδεικτικό πληρωμής για γονείς παιδιών από τις Ακαδημίες, κάρτα φοιτητή, δελτίο ανεργίας, γνωμάτευση ΑΜΕΑ). Συνεπώς οι εκπτώσεις δεν είναι δυνατές μέσω VIVA.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Ενημερώνουμε ότι για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι απαραίτητη η κατοχή Κάρτας Φιλάθλου.

Η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ ξεκίνησε το 2019 και αφορά αποκλειστικά στην ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και των τμημάτων του. Κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για όλη τη σεζόν 2023-24. Κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του ΑΡΗ την αγοράζουν μία φορά και ισχύει για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.

Σημειώνεται ότι αν οι φίλοι του ΑΡΗ έχουν βγάλει ήδη Κάρτα Φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δε χρειάζεται να το ξανακάνουν.

Η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου θα γίνεται είτε από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (μόνο με μετρητά), είτε από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου), είτε από τη VIVA, στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/.

Η Κάρτα Φιλάθλου είναι απαραίτητη και για την αγορά παιδικού εισιτηρίου.

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, έχουν δικαίωμα να κρατήσουν τις θέσεις τους, σε οποιοδήποτε πακέτο κι αν επιλέξουν, μέχρι τις 31/07. Από εκεί και πέρα, οι θέσεις ελευθερώνονται για όλους τους φιλάθλους.

Οι ανανεώσεις δεν ισχύουν για τις θύρες 5-6, όπου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά από τους συνδέσμους φιλάθλων.

SEASON TICKETS WEB