Ο Πρόεδρος της μεγάλης ομάδας του ΑΡΗ που κυριάρχησε επί χρόνια στο ελληνικό στερέωμα, Άκης Μιχαηλίδης, ο προπονητής της ομάδας μας που χαρακτηρίστηκε Αυτοκράτορας, Γιάννης Ιωαννίδης και ένας εκ των μεγαλύτερων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα των “κίτρινων” και σημερινός Πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου τιμήθηκαν στη διάρκεια του “Gala Party” του ΕΚΟ All Star Game 2019, που έγινε χθες (09/02) το βράδυ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΡΗ, παρέλαβαν το βραβείο από τα χέρια του Μεγαλομετόχου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρη Γουλιέλμου. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Νίκος Κάλλεν.

*Περισσότερες φωτογραφίες από τις βραβεύσεις στη σελίδα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο Facebook (www.facebook.com/arisbc.gr/) και στα υπόλοιπα Social Media της Κ.Α.Ε..

NEWSLETTER

Διεύθυνση email:

Όνομα:

Επίθετο:


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 2
Θεσσαλονίκη, 54636, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 (2310) 265600

Email: info@arisbc.gr

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».
Δεν έχετε λογαριασμό; ΕΓΓΡΑΦΗ !

Σύνδεση στον λογαριασμό σας