fbpx
etpa covid
Watt & Volt
Ο Αρης είσαι εσυ

Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ "ARIS SCHOOL OF BASKETBALL"

Pin It

Το Aris School of Basketball έκοψε σήμερα (03/02) στο «Nick Galis Hall» την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία και της πρώτης ομάδας, με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ να αποδεικνύει εμπράκτως ότι στηρίζει τις Ακαδημίες της ομάδας μας. Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που ένωσε το παρόν με το μέλλον του συλλόγου, με τη συνύπαρξη των Ακαδημιών, των μεγαλύτερων τμημάτων υποδομής και της ανδρικής ομάδας, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος.

Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης και δυο παιδιά των τμημάτων υποδομής που κέρδισαν τα τρία φλουριά. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.
Οι παίκτες της πρώτης ομάδας μοίρασαν στο τέλος δώρα στα παιδιά των Ακαδημιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της εκδήλωσης:

Χάρης Παπαγεωργίου (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ ΑΡΗΣ): «Φέτος η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πήρε την πρωτοβουλία να ενώσει όλα τα τμήματα των ομάδων μπάσκετ του συλλόγου. Από τις Ακαδημίες μέχρι τη μεγάλη ομάδα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως ο ΑΡΗΣ είναι μια ενιαία, μεγάλη οικογένεια. Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που επί προεδρίας μου γίνεται για πρώτη φορά αυτό. Ελπίζω να καθιερωθεί ως θεσμός και είναι μια μεγάλη ευκαιρία τα μικρά παιδιά, τα αυριανά αστέρια του συλλόγου να συναντήσουν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και με τους γονείς του να ζήσουμε όλοι αυτή τη γιορτινή μέρα. Το χαμόγελο των παιδιών είναι μεγάλη ικανοποίηση για τους γονείς, τους προπονητές που καθημερινά τους έχουν από κοντά. Και για μένα προσωπικά είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις τα παιδιά να χαμογελούν, να πλησιάζουν τους παίκτες της πρώτης ομάδας, τους οποίους θαυμάζουν. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ένας απλός σύλλογος, είναι ένας αθλητικός οργανισμός. Μια μεγάλη κυψέλη, μέσα στην οποία ενυπάρχουν οι αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και οι κοινωνικές και πολιτιστικές. Οι γονείς θα πρέπει να είναι σίγουροι πως ο ΑΡΗΣ αποτελεί τη συνέχεια του σχολείου. Τα παιδιά διαμορφώνουν χαρακτήρα σε αυτή την ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία και ο ΑΡΗΣ με τους προπονητές-καθοδηγητές που έχει, δίνει το μήνυμα για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή».

Γιώργος Παουλεάνου (Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής ΑΡΗ): «Για μας ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε σήμερα (03/02). Τα δυο τελευταία χρόνια που είμαστε στα τμήματα υποδομής δεν έχει συμβεί ξανά. Συνήθως ερχόντουσαν κι έδιναν το παρόν παιδιά της ανδρικής ομάδας, που προερχόντουσαν από τα τμήματα υποδομής. Είναι η πρώτη φορά που ήταν σύσσωμη η πρώτη ομάδα και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Μας βοήθησε πολύ αυτό στην επιτυχία της εκδήλωσης. Είναι πολύ σημαντικό γιατί, όταν το μικρό παιδί κάθεται δίπλα στον παίκτη της πρώτης ομάδας, δημιουργεί πιο εύκολα πρότυπα. Ήταν πολύ σημαντικό για τις Ακαδημίες, παρότι σήμερα (03/02) ήταν μια δύσκολη μέρα λόγω, της Έκθεσης που πραγματοποιείται στη Δ.Ε.Θ. και δυσκόλεψε την πρόσβαση αρκετών γονιών που ήθελαν να έρθουν με τα παιδιά τους».

Δημήτρης Μπουσβάρος (Υπεύθυνος Προπονητής Αγωνιστικών Τμημάτων ΑΡΗ): «Για μας αυτό που συνέβη σήμερα (03/02), είναι ένας στόχος από την αρχή. Όλο το κομμάτι να γίνει ενιαίο. Να αρχίσει ο ΑΡΗΣ να λειτουργεί σαν μια μονάδα και όχι σαν πολλά τμήματα και να μπορεί αυτό να έχει μια παραγωγή στο τέλος της ημέρας. Πιστεύω ότι όλοι ένιωσαν καλύτερα και ένιωσαν ένα κομμάτι του συνόλου. Σε σχέση πάντα με τη χθεσινή (02/02) γιορτή για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1979, τη νίκη επί του Πανιωνίου και την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Το πονάει ο Αρειανός το μπάσκετ. Φαίνεται αυτό σε κάθε στιγμή».

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής ΑΡΗ): «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι τη διοργάνωσαν. Ήταν όλα άρτια οργανωμένα. Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος, είμαστε όλοι μαζί, ήταν μεγάλη μας χαρά που βρεθήκαμε σήμερα (03/02), μαζί με τους αθλητές των Ακαδημιών μας, του Παιδικού και του Εφηβικού. Νομίζω ότι και η εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι μας, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, αλλά και η σημερινή εκδήλωση αποδεικνύει την ενότητα του ΑΡΗ. Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ και στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, να έχουν μια καλή χρονιά, καλή πρόοδο στα παιδιά και πάνω απ’ όλα υγεία και επιτυχίες».

*Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο Facebook (www.facebook.com/arisbc.gr/).

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΆΡΘΡΑ