09.12.2008

Κανονικά σήμερα (21:00) ο αγώνας με Τουρκ Τέλεκομ

Κανονικά σήμερα το βράδυ στις 21:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΑΡΗΣ-Τουρκ Τέλεκομ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Eurocup. Αυτό προέκυψε ύστερα από τις συσκέψεις της διοργανώτριας αρχής ULEB που βρισκόταν σε διαρκή επαφή τόσο με τις δύο ομάδες, αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η διεξαγωγή κανονικά σήμερα στην Αθήνα τόσο του αγώνα για το Champions League, αλλά και αυτής της αναμέτρησης του Eurocup για τον ίδιο όμιλο, ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Μπνέι Χασαρόν.

 

Ο κόσμος του ΑΡΗ καλείται να βρεθεί και πάλι σήμερα στο Αλεξάνδρειο ώστε να συμπαρασταθεί όπως μόνο αυτός ξέρει στην αγαπημένη μας ομάδα. Σε έναν αγώνα μάλιστα τόσο καθοριστικό για την συνέχεια της πορείας της ομάδας μας στον συγκεκριμένο θεσμό.

 

Από πλευράς αστυνομικής διεύθυνσης τονίζεται πως θα παρθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα τάξης ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Παράλληλα καλούνται και όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ που θα βρεθούν σήμερα το βράδυ στο Αλεξάνδρειο να επιδείξουν, όπως πάντα άλλωστε, το απαιτούμενο φίλαθλο πνεύμα και να περιφρουρήσουν και αυτοί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων για την αποψινή αναμέτρηση έχουν ως εξής:

 

Θύρα 1: 15 ευρώ

Θύρα 2-3: 15 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)

Θύρα 4: 15 ευρώ

Θύρα 5-6-7-8-9-10: 10 ευρώ

 

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) έως τις 18:00, τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων ΑΡΗ (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και την Τρίτη (09/12) από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 18:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

 layer search_page is not configured
Χορηγοί Επικοινωνίας
Novasports
Χορηγοί
ΣΚΡΑΤΣ
Cyta
DHL
Υποστηρικτές
ROUSSOS
KEEWAY
XEROX
dvelop
SMS-MARKETING
Macron
TopGas
Kritsimis
Συνεργάτες
MEGAPRESS
Copyhouse
Zorpidis