Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη, P.J. Tucker, στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτης του Άρη τόνισε: «είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Άρη, μια ομάδα με παράδοση και ιστορία στην Ευρώπη. Εύχομαι όλα να πάνε καλά ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας, τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στο Γιούροκαπ».
Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας, Σαρόν Ντρούκερ, είπε: «Γνωρίζω τον κόουτς από το Ισραήλ, όταν ήταν προπονητής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όσοι παίκτες συνεργάστηκαν με τον κ. Ντρούκερ εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του».
Αναφορικά με τις πληροφορίες που συνέλεξε για την ομάδα επισήμανε: « επικοινώνησα με τον πρώην παίκτη του Άρη, Χουάν Ντίξον, ο οποίος μου τόνισε την πολύ καλή οργάνωση της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο. Επίσης αυτό που τον είχε εντυπωσιάσει ήταν οι εκπληκτικοί φίλαθλοι της ομάδας και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους».
Σχετικά με τα αγωνιστικά του στοιχεία ο παίκτης του Άρη σημείωσε: « είμαι παίκτης που μπορεί να σκοράρει, να παίξει άμυνα και να μαζέψει ριμπάουντ. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Επιθυμία μου είναι να πετύχω στον Άρη και να κατακτήσω και έναν τίτλο με την ομάδα μου».
Ο P.J. Tucker δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «έχω ακούσει τα καλύτερα για τους φίλους του Άρη όπως προανέφερα. Είναι οι καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη. Θέλω να τους πω ότι θα κάνω να πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».
















