Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γιάννης Αθηναίου και Νίκος Γκίκας, πραγματοποίησαν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας αμφότεροι τη σημασία που είχε γι’ αυτούς η προσέγγιση της Διοίκησης και του προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου.

Γιάννης Αθηναίου: «Κομμάτι της αναγέννησης του ΑΡΗ»

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που στην προσπάθεια της  αναγέννησης του ΑΡΗ, οι άνθρωποι της Διοίκησης και ο κόουτς Αγγέλου, μου εμπιστεύθηκαν ένα μεγάλο κομμάτι ευθυνης και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου, ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε αυτο το μεγάλο Σύλλογο εκεί που του αξίζει».

Νίκος Γκίκας: «Ο καθένας ξέρει τί σημαίνει ΑΡΗΣ»

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέρνω και φτάνω σε μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ. Ο καθένας ξέρει τί σημαίνει ΑΡΗΣ. Αισθάνομαι δικαίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι ο κόουτς είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν και εκτιμώ το γεγονός ότι ένας τέτοιος προπονητής με προσέγγισε και με ήθελε στην ομάδα. Όλη αυτή η συμπεριφορά από τους ανθρώπους του ΑΡΗ με έκανε να νιώσω όμορφα. Αυτό που μπορώ να πω είναι μόνο σκληρή δουλειά για τη νέα χρονιά και μέσα από αυτήν, θα ανταμειφθούμε».

layer search_page is not configured
Χορηγοί Επικοινωνίας
Novasports
Χορηγοί
ΣΚΡΑΤΣ
Cyta
DHL
Υποστηρικτές
ROUSSOS
KEEWAY
XEROX
dvelop
SMS-MARKETING
Macron
TopGas
Kritsimis
Συνεργάτες
MEGAPRESS
Copyhouse
Zorpidis